Seru Boca Estate 20

Tipologia
Villetta a schiera
Camere da letto
5
Bagni
5
Interni
7.642 sq.ft
Esterni
23.896 sq.ft
Prezzo
USD 2.900.000
Anno
ID Annuncio
306922
MLS/Rif.
562e9186600adad0616705df
Homepage
Visit Page

Salva la proprietà nei preferiti per confrontarla in seguito

Salva tra i preferiti

Indirizzo

Seru Boca Estate 20, Santa Barbara Plantation

Foto

Descrizione

Permanent vakantiegevoel in deze villa met eigen aanlegsteiger.


Seru Boca Estate 20 ligt op het schiereiland van Santa Barbara Plantation. De ligging is uniek te noemen, omdat het resort wordt begrensd door 3 soorten water: de Caribische Zee, het Spaanse Water en de Fuikbaai. Een Marina kan dan natuurlijk niet ontbreken, maar ook de privé aanlegsteiger is een ware uitvinding voor de jachteigenaren onder ons. Naast de mogelijkheden tot watersporten, is er ook gedacht aan diverse landactiviteiten zoals de 18-holes golfbaan, ontworpen door Pete Dye, tennisbanen en mogelijkheden tot wandeltochten en birdwatching. Alles is mogelijk op de ruim 600 hectare van Santa Barbara Plantation.


De oprijlaan van deze prachtige villa is aflopend en eindigt in de dubbele carport. Voor de beplanting van de tuin is gekozen voor zoveel mogelijk lokale planten, zodat er weinig onderhoud is en toch natuurlijke begroeiing, zelfs in de droge tijd.


De woonruimte van de villa is speels ingedeeld waarbij het accent vanuit elke ruimte op het schitterend uitzicht over het Spaanse Water ligt. De gehele, zonwerende, glazen pui kan in gedeeltes worden opengeschoven. De wind die voor een aangename verkoeling zorgt is hierdoor gemakkelijk reguleren.

Het zitgedeelte is - zoals gebruikelijk op Curaçao – feitelijk voor een belangrijk deel buiten. De ruime, overdekte porch geeft volledige schaduw en voldoende bescherming tegen regen. Het pooldeck is ruim aangelegd, dus een poolparty is geen probleem. Vanuit het zwembad kijkt men uit op de eigen pier en over het Spaanse Water. Buiten is een afsluitbare stoomdouche en separaat een toilet. Men hoeft dus niet door de woning met natte kledij.

Het woongedeelte binnen, heeft een zitkamer en een speels ronde tv- en muziekkamer met een prachtige akoestiek. Naastgelegen is een ruime werkkamer, die nu is ingericht als bibliotheek en biljartkamer. De keuken is ruim opgezet en heeft een volledige bijkeuken (met wijnkoeler) en met een eigen ingang. De kamer voor de live-in grenst aan de bijkeuken en heeft eigen badkamer en overdekte patio.


De masterbedroom ligt in een ronding met openslaande deuren. Die ronding geeft u vanuit de slaapkamer een panoramisch uitzicht over het Spaanse Water, zwembad en de porch. Een walk-in-closet kan natuurlijk niet ontbreken, evenals de zeer ruime badkamer. Prominent aanwezig is de fraaie jacuzzi met diverse bubbelprogramma’s. De tweepersoons douche en het toilet met bidet zijn subtiel verborgen.


Boven een deel van de woning is een tweede verdieping, welke bereikbaar is via de buitentrap. Deze verdieping heeft ook over de gehele lengte een ruime porch waar men ook weer een verbluffend uitzicht heeft over het Spaanse Water. De drie grote slaapkamers hebben alle een eigen, volledige badkamer en ingebouwde kledingkast.


Alle 5 slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. In de gehele woning is 220V aanwezig

De tuin is voorzien van een automatisch dripsysteem

Kavelgrootte: 2.220m² (eigendomsgrond)

Più foto dall'album

Avviso importante

Le informazioni presenti su questo sito sono considerate veritiere da Homeadvers, tuttavia, per il fatto che vengono fornite ai nostri agenti da terze parti (che le forniscono in seguito a Homeadverts), Homeadverts non può garantire che le stesse siano reali o complete, e non dovrebbero dunque considerate tali. Gli annunci possono essere soggetti a errori, omissioni, modifiche, tra cui riferite al prezzo o ritiri dal mercato, senza notifica.

Tutte le dimensioni sono approssimative e non sono state verificate né dal venditore, né da Homeadverts Ltd. Ti raccomandiamo di contattare un professionista del settore per determinare le dimensioni, come un geometra, un architetto o un ingegnere edile che saranno in grado di aiutarti.