Seru Boca Estate 35

Tipologia
Villetta a schiera
Camere da letto
6
Bagni
5
Interni
5.382 sq.ft
Esterni
39.934 sq.ft
Prezzo
USD 2.212.876
Anno
ID Annuncio
306983
MLS/Rif.
562e900f600adad0616705c8
Homepage
Visit Page

Salva la proprietà nei preferiti per confrontarla in seguito

Salva tra i preferiti

Indirizzo

Seru Boca Estate 35, Santa Barbara Plantation

Foto

Descrizione

Santa Barbara Plantation, is een schitterend resort bestaande uit ca. 1.500ha aan het water gelegen land. Dit heuvelachtig terrein is ene kant omringd door het mooie Spaanse Water en aan de andere kant door de azuurblauwe Caraibische zee. Santa Barbara Plantation heeft u o.a. het navolgende te bieden:

The Old Quarry (Championship) golf course ontworpen door Pete Dye;

Santa Barbara Beach & Golf Resort-hotel, voorzien van een aantal luxe restaurants, fitness center, spa & wellnesscenter;

Peter Burwash International Tennis Center, bestaande uit een aantal (verlichte) tennisbanen en een clubhuis;

Seru Boca Marina, voorzien van ca. 120 ligplaatsen;

Santa Barbara Beach & Marina;

Etc.


Deze schitterende en zeer goed onderhouden villa is gelegen op een van de hoogste gedeelte van Seru Boca Estate, een zgn. sub-resort van Santa Barbara Plantation. Deze woning is voorzien van een royale woonkamer met ruime keuken (voorzien van luxe inbouw-apparatuur w.o. inductie-kookplaat, koel- en vriescombinatie (voorzien van een ice-maker & watercooler), magnatron en oven. In het verlengde van de woonkamer is een ruime porch/veranda gelegen die prachtig aansluit op de poolarea en het (betonnen) zwembad met een geschatte oppervlakte van 11mx4,5m.


De hoofdslaapkamer is voorzien van een volledige badkamer en walk-in-closet (=inloopkast) en heeft een directe toegang tot de poolarea en het zwembad. In totaal heeft deze villa een 5-tal slaapkamers en een 5-tal badkamers. De 3 slaapkamers die zijn gelegen onder het woongedeelte kunnen eenvoudig dienst doen als een inpandig gastenverblijf e/o een multifunctionele ruimte. Dit gedeelte heeft een eigen veranda/porch en toegang. Verder is er een inpandige garage voor een 3-tal auto’s, wasruimte en voldoende bergruimte die eenvoudig verbouwd kan worden tot een inpandige studio. De tropische tuin is schitterend aangelegd en is voorzien van diverse schaduwrijke- en rustgevende terrassen.


Aanvaarding: in overleg

Slaapkamers: 5

Badkamers: 5

Grondopp.: 3.710m² (eigen grond)

Bebouwd opp.: ca. 500m²

Servicekosten: ca. Naf. 1.000,= p/mnd


NOOT: de vraagprijs in Nederlands Antilliaanse Courant is aan verandering onderhevig vanwege de constante wisseling van de wisselkoers tussen de Nederlands Antilliaanse Gulden en de Euro.

Più foto dall'album

Avviso importante

Le informazioni presenti su questo sito sono considerate veritiere da Homeadvers, tuttavia, per il fatto che vengono fornite ai nostri agenti da terze parti (che le forniscono in seguito a Homeadverts), Homeadverts non può garantire che le stesse siano reali o complete, e non dovrebbero dunque considerate tali. Gli annunci possono essere soggetti a errori, omissioni, modifiche, tra cui riferite al prezzo o ritiri dal mercato, senza notifica.

Tutte le dimensioni sono approssimative e non sono state verificate né dal venditore, né da Homeadverts Ltd. Ti raccomandiamo di contattare un professionista del settore per determinare le dimensioni, come un geometra, un architetto o un ingegnere edile che saranno in grado di aiutarti.