Stokeind 14 15 16

Tipologia
Villetta a schiera
Camere da letto
13
Bagni
Interni
12.196 sq.ft
Esterni
1.648.525 sq.ft
Prezzo
USD 9.078.467
Anno
ID Annuncio
408981
MLS/Rif.
57f32bb0490d7902ad065ade
Homepage
Visit Page

Salva la proprietà nei preferiti per confrontarla in seguito

Salva tra i preferiti

Indirizzo

Stokeind 14 15 16, Moergestel, 5066 XA

Foto

Descrizione

Landgoed de Hooge Braaken mag gerekend worden tot de meest exclusieve en bijzondere landgoederen van Brabant. Dit landgoed heeft een uitzonderlijke ligging en rijke historie.

Zo is het landgoed één van de weinige landgoederen met meerdere woningen verspreid op een terrein en met de beschikking over een eigen ven.


De drie op het landgoed aanwezige woningen hebben ieder haar eigen architectuur en zijn op zichzelf uniek. Deze drie woningen zijn perfect ingepast in de natuur en dragen hiermee ieder op haar wijze bij aan de grandeur van het landgoed. Niet alleen de combinatie van wonen en werken is uitstekend in te passen, maar ook wonen met meerdere gezinnen is zeer goed mogelijk. De woningen beschikken een ieder over eigen voorzieningen en bieden op zichzelf volledige privacy en waarborgen eveneens de privacy van de andere villa’s.


Een korte impressie van drie woningen:


LANDHUIS 'DE HOOGE BRAAKEN'

Dit sfeervolle landhuis is in een U vorm gebouwd. Via een imposante oprijlaan bereikt u dit landhuis met een centrale binnenplaats. Aan deze binnenplaats liggen bijgebouwen zoals een vrijstaand pand dat momenteel gebruikt wordt als extra garage en de vrijstaande boerderijwoning met uitzicht over de landerijen.


Het landhuis heeft een inhoud van 3.000 m³


VILLA MET UITZICHT VAN HET VEN

Één van de unieke elementen van Landgoed de Hooge Braaken is het privé ven, het Putven. Dit ven is volledig omheind en uitsluitend toegankelijk voor de eigenaar van het landgoed. Het is in Brabant maar enkelen gegeven uitzicht te hebben op een privé ven. U heeft niet alleen uitzicht op het Putven vanuit de het landhuis, maar ook vanuit deze villa een inhoud van 1.200 m³. Deze villa heeft tot voor kort dienst gedaan als kantoorvilla voor de eigenaar.


Het uitzicht vanuit deze locatie, welke alle voorzieningen biedt en eveneens in uitstekende staat van onderhoud verkeert, is werkelijk fenomenaal.


Zowel het landhuis als deze villa, zijn beiden aan het Putven gesitueerd en bieden desondanks volledige privacy.


BOERDERIJWONING MET UITZICHT OVER DE LANDERIJEN

Deze vrijstaande woning is in de stijl van een boerderijwoning gebouwd en heeft een inhoud van 910 m³. Momenteel is ze in gebruik als dienstwoning.


Deze boerderijwoning is ook geheel zelfstandig te gebruiken en biedt eveneens volledige privacy, maar is ook zo gesitueerd dat de privacy van de andere bewoners op het landgoed gewaarborgd blijft. Deze woning grenst met de achterzijde aan de akkers. Deze akkers maken eveneens deel uit van het landgoed en waarborgen de unieke overgang van bos naar open natuur en vrij uitzicht over het riviertje de Reusel, dat tevens één van de grenzen van het landgoed vormt.


VIDEOFILM

Om u een impressie te geven van het indrukwekkende landgoed is een korte video gemaakt naar welke wij u graag verwijzen.


ALGEMEEN

Perceel ruim 15 hectare (153.153 m²)

Drie vrijstaande villa’s met totale inhoud van 5.100 m³ .

Vloeroppervlak villa’s in totaal van 1.300 m².

Het landgoed en haar opstallen zijn tot op de dag van vandaag uitstekend onderhouden.


OMGEVING

Landgoed de Hooge Braaken is gelegen midden in de natuur, tussen de dorpen Oisterwijk en Moergestel in. Daarnaast bereikt u binnen enkele minuten de rijksweg naar o.a. Antwerpen, Rotterdam (beide op ca. 50 min.) en Amsterdam (ca. 75 min.). Vliegveld Eindhoven ca. 10 min. Een meer centrale, vrije ligging is vrijwel niet denkbaar.


Breda, Eindhoven, Helmond, ‘s-Hertogenbosch en Tilburg vormen samen BrabantStad. Nationaal Landschap Het Groene Woud vormt het ‘groene hart’ van dit stedennetwerk. Landgoed De Hooge Braaken maakt hiervan onderdeel uit.

Het Groene Woud telt in totaal 35.000 hectare. Het gebied heeft een gebiedskern van 7.500 hectare natuur bestaande uit bossen, moerassen, heide, vennen en agrarisch populierenlandschap.


Diverse bekende natuurgebieden behoren tot het nationaal landschap. Onder andere de Oisterwijkse bossen, de Kampina en de Mortelen.


Door deze zeer gevarieerde natuurkern, in combinatie met een omliggend cultuurhistorisch waardevol landschap biedt Het Groene Woud een ongekende mix van natuur, cultuur en vermaak.


DISCLAIMER

De mate van exclusiviteit maakt dat geen uitgebreide omschrijving is gegeven van de villa’s. Indelingsplattegronden en uitgebreide beschrijvingen stellen wij u graag na een persoonlijke kennismaking ter beschikking.


Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is nadrukkelijk uitgesloten.

Più foto dall'album

Avviso importante

Le informazioni presenti su questo sito sono considerate veritiere da Homeadvers, tuttavia, per il fatto che vengono fornite ai nostri agenti da terze parti (che le forniscono in seguito a Homeadverts), Homeadverts non può garantire che le stesse siano reali o complete, e non dovrebbero dunque considerate tali. Gli annunci possono essere soggetti a errori, omissioni, modifiche, tra cui riferite al prezzo o ritiri dal mercato, senza notifica.

Tutte le dimensioni sono approssimative e non sono state verificate né dal venditore, né da Homeadverts Ltd. Ti raccomandiamo di contattare un professionista del settore per determinare le dimensioni, come un geometra, un architetto o un ingegnere edile che saranno in grado di aiutarti.