Noordereinde 36

Tipologia
Villetta a schiera
Camere da letto
18
Bagni
Interni
15.888 sq.ft
Esterni
186.582 sq.ft
Prezzo
USD 10.723.940
Anno
ID Annuncio
493995
MLS/Rif.
58a2914319485e15b0ba95e4
Homepage
Visit Page

Salva la proprietà nei preferiti per confrontarla in seguito

Salva tra i preferiti

Indirizzo

Noordereinde 36, Amsterdam

Foto

Descrizione

A WORK OF ART YOU CAN LIVE IN

De historische buitenplaats Wolfsbergen is met recht een uitzonderlijk object. Gunstig gesitueerd vlakbij Amsterdam en Schiphol en in het Gooi, op korte afstand van (internationale) scholen en alle voorzieningen. Met een elegante buitenplaats als Wolfsbergen is het als met de beste wijnen. Zij moeten rijpen om op smaak te komen. En die smaak zit erin, tot in het kleinste detail.


Zeker na de recente, met heel veel liefde en zorg uitgevoerde restauratie heeft deze buitenplaats haar oorspronkelijke grandeur teruggekregen. Met het comfort van de modernste techniek.


WOLFSBERGEN IN CIJFERS


- ca. 1,9 hectare grond welke deel uitmaakt van een uniek natuurgebied

- ca. 1,500 m2 vloeroppervlak

- Indrukwekkende ontvangsthal

- 2 zitkamers

- 1 serre

- 2 studeer/werkvertrekken

- 2 eetkamers

- Fraaie woonkeuken

- Wasruimte

- Grote walk-in koelruimte ten behoeve van catering van feesten en partijen

- 10 slaapkamers

- 9 badkamers

- Lift

- Schitterend binnenzwembad

- Gravel tennisbaan met tennishuisje

- Fitnessruimte

- Geklimatiseerde wijnkelder

- Grote garage

- Complete personeelswoning boven de garage

- Aparte studio (eventueel voor inwonende verpleging) met eigen keuken en badkamer

- Grote kelder met mogelijkheid voor bijvoorbeeld bioscoop of familyroom

- Royale zolder met tal van mogelijkheden


HISTORIE


- Op 17 maart 1625 verleenden de staten van Holland aan zes ‘deftige en rijke Heren’ uit Amsterdam vergunning om het oude jachtgebied ‘s- Graveland (des Graven Land) te ontginnen, waarna Buitenplaats Wolfsbergen is gerealiseerd.


- De welgestelde koopmannen genoten in de Gouden Eeuw en de hoogtijdagen van de Verenigde Oostindische Compagnie (VOC) vooral van hun buitenplaatsen als zomerverblijf om paard te rijden, te jagen en te vissen.


- Door de eeuwen heen heeft Wolfsbergen prominente bewoners gehad: na raadsheer Reynier Pauw ondermeer in 1729 de familie Sautijn; (±) 1750 Baron Willem Straalman; 1769 de beroemde Engelse bankiersfamilie Clifford; 1859 Frederic van der Oudermeulen (President van de Nederlandse Handel Maatschappij, de latere ABN AMRO Bank) getrouwd met Freule Johanna Dedel; In 1873, na het overlijden van Johanna van der Oudermeulen-Dedel ging villa Nova naar een nicht van Johanna Dedel, Johanna Elisabeth de Wildt, gehuwd met Salomon Backer.

Zij verkochten het in 1874 aan Francisca Berg (een andere nicht van Johanna Dedel) en haar man Quirijn Blaauw; 1909 bankier Louis Labouchère; 1926 de heer Vermey, Nederlands ambassadeur.


- In 1946 werd Wolfsbergen verkocht aan de gemeente ‘s- Graveland die het pand als gemeentehuis in gebruik nam.


- De huidige eigenaren kochten de buitenplaats in 2007 van de gemeente, waarna Wolfsbergen met heel veel liefde en vakmanschap is gerestaureerd en in haar oude glorie is hersteld tot het topobject dat het nu is.


VEILIGHEID


- State of the art beveiligingssysteem

- Camerabewaking

- Dubbel veiligheidsglas

- Eigen dieselgenerator waarmee Wolfsbergen in noodsituaties zelfvoorzienend is


TUIN


- De villa wordt omgeven door een parkachtige tuin van in totaal ca.1,9 hectare, grenzend aan een beschermd natuurgebied. Een heus eldorado!

- Compleet met tennisbaan (gravel) met huisje

- Dubbele entree, twee toegangspoorten

- Grote vijverpartij

- Regelmatig bezoek van de in dit natuurgebied in het wild levende dieren zoals reeën dassen, reigers, roofvogels...

- Fraaie, geheel in de stijl van het huis gerealiseerde oranjerie met veranda

- Optimale privacy dankzij de vele bomen, dichte begroeiing en hagen

- Van morgen tot avond, het gehele jaar door, bijna altijd laat de tuin je genieten van het buitenleven, met een mooie zonligging en vergezichten. Zo worden de goede dingen des levens niet alleen binnen, maar ook zeker buiten ervaren.


LOCATIE


- Vlakbij Amsterdam en Schiphol gesitueerd

- Toplocatie grenzend aan beschermd natuurgebied

- Ligging in het Gooi, één van de fraaiste delen van Nederland en met alle voorzieningen waaronder de beste (internationale) scholen

- Een mooiere en tegelijkertijd centraler gelegen locatie is nauwelijks denkbaar


DISCLAIMER


Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

Più foto dall'album

Avviso importante

Le informazioni presenti su questo sito sono considerate veritiere da Homeadvers, tuttavia, per il fatto che vengono fornite ai nostri agenti da terze parti (che le forniscono in seguito a Homeadverts), Homeadverts non può garantire che le stesse siano reali o complete, e non dovrebbero dunque considerate tali. Gli annunci possono essere soggetti a errori, omissioni, modifiche, tra cui riferite al prezzo o ritiri dal mercato, senza notifica.

Tutte le dimensioni sono approssimative e non sono state verificate né dal venditore, né da Homeadverts Ltd. Ti raccomandiamo di contattare un professionista del settore per determinare le dimensioni, come un geometra, un architetto o un ingegnere edile che saranno in grado di aiutarti.