Apologies, we are scheduled for maintenance.

Driemarkweg 16

Тип
Таунхаус
Спальни
9
Ванные
3
Интерьер
10 226 sq.ft
Экстерьер
568 604 sq.ft
Цена
Цена по запросу
Год
ID объявления
306706
MLS/Ссылка
559a9610d99ea07602ce0eec
Сайт
Visit Page

Сохраните понравившийся вам дом, чтобы сравнить позже

Сохранить в избранное

Адрес

Driemarkweg 16, Winterswijk Miste, 7109CB

Из альбома

Описание

Landgoed ‘Den Eeckelerhorst’ in het buitengebied van Winterswijk is een absolute droom voor paardenliefhebbers en buitenmensen. Op een wondermooi terrein van vijf hectaren creëerden de huidige eigenaars - bekende springruiters met een florerende handelsstal - hier hun eigen paradijs. De liefde voor de paardensport stond centraal bij het stichten en inrichten van het landgoed in 1984. Jaren later, in 1998, verrees er bovendien een sfeervol en comfortabel landhuis in de stijl die hier, zo vlakbij de Duitse grens, gebruikelijk is. Gebouwd met oude materialen en gebinten en met karakteristieke vakwerkgevels, heeft het landhuis de vanzelfsprekende uitstraling van iets dat er altijd al stond. ‘Den Eeckelerhorst’ omvat bijna teveel om op te noemen.

Er zijn diverse bijgebouwen, een paardenstal met 28 perfect geoutilleerde boxen, een zadelkamer, twee wasplaatsen, een solarium en een overdekte rijhal van 16 x 51 meter, een buitenmanege van 40 x 80 meter met Agterberg bodem, drie omheinde paddocks van 2.500m2, een overdekte stapmolen en een prachtige springtuin van 2,5 hectare met natuurhindernissen en een meertje. Bij het zien van de luchtfoto zou je in dit fraai aangelegde, parkachtige terrein ook zomaar een golfbaan kunnen herkennen. Het gehele perceel van vijf hectaren is voorzien van computergestuurde beregening en - we zouden het bijna vergeten - voor de liefhebbers is er zelfs een motorcrossbaan. Dit alles afgewisseld en omsloten door volgroeide boomwallen, wat natuurlijk de privacy weer ten goede komt. Hoewel hier nooit sprake is van ‘drukte’, want er is geen verkeer van passanten. Volgens de eigenaresse rijdt er maar tweemaal per dag een auto over het zandpad langs het huis: eerst de bakker, dan de melkboer. Het is hier, op drie kilometer afstand van het gezellige stadje Winterswijk, dus vooral heel rustig. Zij noemt het dan ook een ‘unieke plek, zelfs voor de Achterhoek’. En in Winterswijk is het allesbehalve een saaie boel. Het ‘grootste dorp van Nederland’ is volgens de huidige bewoners een bruisend stadje, waar het op drukke dagen al gauw heel gezellig wordt.

Dat geldt evenzeer voor het landhuis, dat ingetogen oogt, maar toch over een inhoud beschikt van 1.000m3! Door gebruikmaking van oude materialen en natuurlijke kleuren is er een warme, behaaglijke sfeer gecreëerd. Dit is echt een huis dat je omarmt. De schouw in de robuuste keuken, met daarin het grote fornuis van La Cornue, de authentieke witjes en de muren met Italiaans stucwerk, de ruwe natuurstenen vloer in de woonkamer - het interieur ademt de ongepolijste, ongedwongen sfeer van een Toscaans landhuis. Op de verdieping bevinden zich vijf slaapkamers en twee badkamers. De masterbedroom heeft een aangrenzende badkamer en een gerieflijke inloopkast. Onder het huis, in het souterrain, is een binnenzwembad gerealiseerd, voorzien van luchtverversing. Maar er is ook een prachtig buitenzwembad, omgeven door een mediterraan aandoende cour, met olijfbomen, dakplatanen en een overgroeide veranda; daar moet het heerlijk toeven zijn op een zwoele zomerdag.‘Den Eeckelerhorst’ heeft bovendien de felbegeerde status van NSW landgoed, met alle (fiscale) voordelen van dien. Ook dat draagt in niet geringe mate bij aan het zorgeloze leven in het prachtige Achterhoekse coulisselandschap. Met recht een paradijs voor mens en paard.

Больше из альбома

Важное примечание

Сведения об объектах, выставленных на этом сайте, основаны на информации, которую Homeadverts считаем надежной, но поскольку она предоставлена третьими лицами нашим агентам (которые, в свою очередь, предоставили ее нам), мы не можем подтвердить ее точность и полноту. Объявления могут содержать ошибки, пропуски, изменения, в том числе и ценовые, или могут быть удалены без уведомления.

Все размеры являются приблизительными и не проверяются продающей стороной, а также не могут быть проверены со стороны Homeadverts Ltd. Для определения точной информации, мы советуем вам нанять профессионала в этом деле (оценщика, архитектора или инженера-строителя).