Apologies, we are scheduled for maintenance.

Landfortseweg 4

Тип
Таунхаус
Спальни
20
Ванные
4
Интерьер
8 611 sq.ft
Экстерьер
279 862 sq.ft
Цена
USD 8 428 141
Год
ID объявления
306787
MLS/Ссылка
5555faf96d42662a38d8e9ba
Сайт
Visit Page

Сохраните понравившийся вам дом, чтобы сравнить позже

Сохранить в избранное

Адрес

Landfortseweg 4, Megchelen

Из альбома

Описание

Landgoed Landfort: Huis Landfort is een uit 1250 daterend monumentaal landhuis noordelijk gelegen van Megchelen in de Gelderse Achterhoek, op een fantastische plek direct aan de Duitse grens.

Het landgoed is onder beheer van de stichting Het Geldersch Landschap. Deze verkocht het huis voor particuliere bewoning. De rest van het landgoed, 49 hectare groot, is opengesteld voor het publiek.

De eigenaren combineren het oorspronkelijke karakter met moderne leefbare elementen, en herstellen de monumentale tuin volgens het ontwerp van J.D. Zocher uit 1823.

In 2006 is Huis Landfort door particulieren gekocht en is de grond binnen de gracht in erfpacht uitgegeven. Diverse specifieke interieurelementen zijn door Stichting Het Geldersch Landschap in bruikleen gegeven, sommige zijn door de bewoners aangekocht. De huidige bewoners hechten er waarde aan, het oorspronkelijke karakter te bewaren, maar combineren dat met moderne leefbare elementen. Er is getracht rust in het huis aan te brengen en het te voorzien van hedendaagse faciliteiten. Plafonds zijn vernieuwd, vloeren zijn geïsoleerd, en alle sanitaire ruimtes worden met moderne faciliteiten ingericht. De bewoners hebben zich verplicht, het huis volgens aanwijzingen van de Rijksdienst voor Monumentenzorg constant te onderhouden.


De voortuin is eind 2006 compleet vernieuwd, waarbij het oorspronkelijk gedachtegoed van Zocher, in overleg met Stichting Particuliere Historische Buitenplaatsen, is hersteld. Er zijn ca. 3800 planten geplant en 5000 bloembollen gepoot. De beide rennen zijn vernieuwd, de oprit is voorzien van basaltsplit en de ruimte voor de schuur bestraat.Verder zijn er in de tuin verlichting, elektriciteit en watertappunten aangelegd, alsmede een houthok geplaatst. De toegangsbrug is voorzien van extra vleugels. Het park aan de achterzijde van het huis wordt in 2007 voorzien van stalen randen en de ontstane snoeiachterstand ingehaald.


Strategische ligging: binnen 10/15 minuten aansluiting op 3 snelwegen o.a. A3, Dusseldorf op 45 minuten.

1,5 km van golfbaan en op loopafstand van Wasserschloss Anholt.


Voor meer historie en informatie over het landgoed kunt u de website www.landfort.nl bezoeken.

Больше из альбома

Важное примечание

Сведения об объектах, выставленных на этом сайте, основаны на информации, которую Homeadverts считаем надежной, но поскольку она предоставлена третьими лицами нашим агентам (которые, в свою очередь, предоставили ее нам), мы не можем подтвердить ее точность и полноту. Объявления могут содержать ошибки, пропуски, изменения, в том числе и ценовые, или могут быть удалены без уведомления.

Все размеры являются приблизительными и не проверяются продающей стороной, а также не могут быть проверены со стороны Homeadverts Ltd. Для определения точной информации, мы советуем вам нанять профессионала в этом деле (оценщика, архитектора или инженера-строителя).