Apologies, we are scheduled for maintenance.

Hulsterstraat 7

Тип
Таунхаус
Спальни
10
Ванные
Интерьер
4 176 sq.ft
Экстерьер
1 204 352 sq.ft
Цена
Цена по запросу
Год
ID объявления
399223
MLS/Ссылка
57c7aa3d248623a20297cf47
Сайт
Visit Page

Сохраните понравившийся вам дом, чтобы сравнить позже

Сохранить в избранное

Адрес

Hulsterstraat 7, Buren, 4116 EZ

Из альбома

Описание

Net buiten “de parel” van de Betuwe, het pittoreske Buren, bereikt u via een statige oprijlaan NSW Landgoed “Het Grootveld”, bestaande uit een landhuis met koetshuis, orangerie, oprijlaan, grachten en bos op een perceel van ca. 11 ha.. Er zijn extra bouwmogelijkheden op het landgoed aanwezig.


Het landhuis is ontworpen door architect Friso Woudstra, gespecialiseerd in o.a. het nieuw bouwen van historische villa’s en landhuizen met een klassieke uitstraling. Detaillering, materiaalgebruik, indeling en gebruikte kleuren zijn authentiek en van grote klasse. Friso Woudstra heeft een groot historisch besef en veel kennis van de bouwstijlen van weleer. Dit alles vindt u ontegenzeggelijk terug in Landgoed “Het Grootveld”: een klassieke architectuur met een zeer hoge graad van hedendaagse luxe en comfort. De schitterende natuurstenen en eiken vloeren, op de begane grond in visgraatpatroon gelegd, geven een robuuste en warme uitstraling. De combinatie met de schitterende ligging en de fraaie vergezichten maken dit landgoed tot een plek van ongekende schoonheid.


Indeling landhuis:


-Begane grond:

Entree, garderobe, hal, toilet, zeer luxe woonkeuken met inbouwapparatuur, eetkamer/tuinkamer met openslaande deuren naar terras , bijkeuken, royale zitkamer met fraaie haardpartij , studeerkamer. Woonkeuken, eetkamer/tuinkamer, zitkamer hebben alle openslaande deuren naar terras.


-Verdieping:

Ruime overloop, 4 slaapkamers, waarvan de masterbedroom annex badkamer met ligbad, dubbele douche, dubbele vaste wastafel, toilet. Royale kleedkamer met kastenwanden. 3 Slaapkamers beschikken elk over een badkamer met douche en vaste wastafel. Separaat toilet.


-Zolder:

Ruime overloop, slaapkamer, badkamer met douche, wastafel en toilet.


De Orangerie

In 1562 werden voor het eerst oranjebomen in Nederland ingevoerd, als opluistering van de tuinen van buitenplaatsen. Met de intrede van een andere tuinstijl veranderden deze orangerieën veelal van functie. De orangerie van landgoed “Het Grootveld” is hier een mooi voorbeeld van. Hoewel van deze tijd zijn de stijlelementen van de originele functie van de orangerie in ere gehouden. O.a. de prachtige grote ramen en de openslaande deuren naar terrassen en tuin zorgen voor een magnifieke lichtinval waardoor ook het klassieke interieur van de orangerie meer dan volledig tot haar recht komt.


Orangerie

Woonoppervlak 216 m2

Inhoud: 1271 m3


Indeling:


-Begane grond:

Entree, hal, garderobe, toiletpartij , luxe inbouwkeuken, bijkeuken, kantoor, royale zitkamer en eetkamer , thans in gebruik als resp. salon en expositieruimte, met openslaande deuren naar de tuin. Er is een lift aanwezig.


-Verdieping:

Overloop, 3 slaapkamers, waarvan 2 met openslaande deuren naar balkon, 2 luxe badkamers, inloopkast, werkkast.


Indeling Koetshuis

Hal, toilet, vaste kast, berging, garage, zolder.


Dit landgoed past als geen ander in de prachtige omgeving van deze historische vestingstad in de Betuwe met haar rijke geschiedenis . De historie van de stad is nauw verbonden met de historie van ons koningshuis en Buren wordt daarom ook wel “Oranjestad” genoemd. De rijke geschiedenis vindt u terug in o.a. de aanwezigheid van stadsmuren en –wallen, grachten en de verschillende monumentale bouwwerken.

Больше из альбома

Важное примечание

Сведения об объектах, выставленных на этом сайте, основаны на информации, которую Homeadverts считаем надежной, но поскольку она предоставлена третьими лицами нашим агентам (которые, в свою очередь, предоставили ее нам), мы не можем подтвердить ее точность и полноту. Объявления могут содержать ошибки, пропуски, изменения, в том числе и ценовые, или могут быть удалены без уведомления.

Все размеры являются приблизительными и не проверяются продающей стороной, а также не могут быть проверены со стороны Homeadverts Ltd. Для определения точной информации, мы советуем вам нанять профессионала в этом деле (оценщика, архитектора или инженера-строителя).