Apologies, we are scheduled for maintenance.

Barbarossastraat 35

Тип
Квартира/Апартаменты
Спальни
8
Ванные
Интерьер
5 608 sq.ft
Экстерьер
Цена
Цена по запросу
Год
ID объявления
484787
MLS/Ссылка
5888335819485e15b0b7998d
Сайт
Visit Page

Сохраните понравившийся вам дом, чтобы сравнить позже

Сохранить в избранное

Адрес

Barbarossastraat 35, Nijmegen, 6522 DK

Из альбома

Описание

Superieur woongenot


Estel Residence is gesitueerd op de mooiste plek van het Rijk van Nijmegen. Het unieke terrasvormige appartementencomplex is een architectonisch landmark. Het Superior Penthouse op de zevende en achtste verdieping meet maar liefst 521 m2 en biedt exclusief woongenot op het allerhoogste niveau. Letterlijk.


Het Superior Penthouse strekt zich uit over de tweede bovenste verdiepingen van Estel Residence. De ruimte is weldadig, de luxe overweldigend en het uitzicht adembenemend. Het Superior Penthouse is letterlijk een kroonjuweel en zal zelfs de verwachtingen van de meest veeleisende kopers overtreffen. Het appartement wordt casco opgeleverd, zodat de toekomstige bewoner alle vrijheid heeft om het penthouse, met een bewoonbaar oppervlak van 521 m2, samen met een binnenhuisarchitect helemaal naar eigen smaak, sfeer en behoefte te laten ontwerpen, indelen en inrichten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een vide te creëren in een deel van de woonkamer. De woonbeleving in dit letterlijk ‘superieure’ penthouse krijgt nog een extra dimensie door het riante dakterras rondom van ruim van liefst 500 m2 en de fraaie daktuin van 125 m2. Dit is zonder enige twijfel het mooiste appartement dat momenteel in Nijmegen en omgeving wordt aangeboden.


Estel Residence verheft zich op de stuwwal langs de Waal boven het oude Nijmegen. Voorheen het hoofdkwartier van ingenieursbureau Royal Haskoning, binnenkort één van de fraaiste woongebouwen in de regio. Het indrukwekkende, acht verdiepingen tellende terrasvormige gebouw komt van de tekentafel van de Hongaarse architect Alexander Bodon. Hij ontwierp het karakteristieke gebouw in 1974 voor staalconcern ESTEL en liet zich daarbij inspireren door de invloedrijke Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright. Het gebouw met monumentale status is gesitueerd in een parkachtige omgeving aan de rand van de historische binnenstad van Nijmegen. Met het bruisende stadsleven onder handbereik en de weidse natuur van de Ooijpolder voor de deur is Estel Residence een unieke en prachtige plek om te wonen.


Estel Residence biedt haar bewoners een overvloed aan comfort en luxe faciliteiten. Er is werkelijk aan alles gedacht. Wonen op topniveau en vitaal leven zijn vertaald naar superieure voorzieningen, die exclusief zijn voorbehouden aan de bewoners. In het souterrain van het gebouw bevinden zich een verwarmd zwembad, Finse sauna en Turks stoombad en een complete fitnessruimte. Ook is er een golfsimulator met high speed camera waar bewoners hun swing kunnen verbeteren. U speelt er alleen of in gezelschap op ’s werelds bekendste banen. Op deze benedenverdieping bevindt zich ook een riante wijnkelder waar u uw mooiste wijnen kunt bewaren en aan de lange tafel uw eigen proeverij kunt organiseren. Het is vanzelfsprekend dat de bewoners van Estel Residence zich veilig voelen in hun woonomgeving. Daarom is er overdag een huismeester aanwezig en is het parkeerterrein voor bezoekers privé en afgesloten met een slagboom. De centrale hal en de exclusieve faciliteiten voor bewoners zijn alleen toegankelijk met een key-card.

In Estel Residence kunnen uw mooiste woondromen werkelijkheid worden. Het twee verdiepingen tellende Superior Penthouse is het neusje van de zalm. Een penthouse voor de ware connaisseur.

Больше из альбома

Важное примечание

Сведения об объектах, выставленных на этом сайте, основаны на информации, которую Homeadverts считаем надежной, но поскольку она предоставлена третьими лицами нашим агентам (которые, в свою очередь, предоставили ее нам), мы не можем подтвердить ее точность и полноту. Объявления могут содержать ошибки, пропуски, изменения, в том числе и ценовые, или могут быть удалены без уведомления.

Все размеры являются приблизительными и не проверяются продающей стороной, а также не могут быть проверены со стороны Homeadverts Ltd. Для определения точной информации, мы советуем вам нанять профессионала в этом деле (оценщика, архитектора или инженера-строителя).