Apologies, we are scheduled for maintenance.

Valkstraat 22

Тип
Таунхаус
Спальни
14
Ванные
Интерьер
14 596 sq.ft
Экстерьер
721 128 sq.ft
Цена
USD 3 933 132
Год
ID объявления
484808
MLS/Ссылка
5888335819485e15b0b79960
Сайт
Visit Page

Сохраните понравившийся вам дом, чтобы сравнить позже

Сохранить в избранное

Адрес

Valkstraat 22, Overasselt, 6611 KW

Из альбома

Описание

Even buiten Nijmegen, aan de rand van het dorp Overasselt, op een terp aan de Maas gelegen NSW Landgoed, op ruim 6 ha. natuurterrein. Landgoed “De Zomp” is het eerste nieuwe landgoed in de provincie Gelderland.


Landgoed “ De Zomp” is mooi gelegen, net buiten het dorp Overasselt langs de dijk van de Maas. Een houten hek markeert de openbare entree. De eerste meters leiden door een gemêleerd bos van snel- en langzaam groeiende bomen. Zo hebben de ontwerpers ervoor gezorgd dat het bos al in korte tijd een volle indruk maakt.


Het Moderne Landhuis heeft het volume om hier met meerdere echtparen comfortabel te wonen. Het uitzicht over de Maas is van ongekende schoonheid. De grote terrassen rondom bieden veel privacy.


Het gehele landgoed is onder landschapsarchitectuur aangelegd en gerangschikt onder NSW. De tuin rond het huis beschikt over borders, gazon, overdekte terrassen, een tuinkas en een tennisbaan. De woning is bereikbaar via een houten brug en oprijlaan. De rest van het landgoed is onder meer ingericht met een visvijver er, een dierenweide met stal en met bosaanplant.


Indeling:

Souterrain: inpandige garages, veel bergruimte, technische ruimten.


Begane grond: hal, garderobe, lift, kantoor, riante woonkamer ruim 100 m2, woonkeuken, grote terrassen op het Zuiden, bijkeuken, voorraadkamer, binnenhal naar slaapkamer met badkamer, aparte w.c., verbinding met inpandig zwembad, whirlpool, kleed- en doucheruimtes, stoomcabine, grenzend aan terras.

Aangebouwde woning met hal, w.c., woonkamer, open keuken.


Verdieping: overloop met vide, lift, slaapkamer met badkamer, twee woon-slaapvertrekken met badkamer en dakterras. Appartement met woonkamer, open keuken, slaapkamer, badkamer en groot dakterras.

In aanbouw boven het zwembad ontspanningsruimte, ruim 50 m2, met groot buitenterras.


2e verdieping: vliering


Afwerking/inrichting:

De woning is zeer ruim van opzet en afgewerkt met luxe en professionele materialen. De begane grond is voorzien van een natuurstenen tegelvloer (kwartsiet), de verdieping heeft vloerbedekking en de sanitaire ruimten zijn voorzien van keramische tegels. De wanden en plafonds zijn grotendeels afgewerkt met stucwerk.

De Bulthaupkeukens zijn uitgerust met semi-professionele inbouwapparatuur ( o.a. Gaggenau en Miele) en de badkamers zijn luxe en compleet ingericht. De wasruimte beschikt over 3 wasmachine- en 3 drogeraansluitingen.


Installaties:

Verwarming middels Remeha HR CV-ketels ( cascaderegeling). Bijna de gehele woning beschikt over vloerverwarming. De woonkamer heeft bovendien een gashaard. Warm water middels 300 liter boiler.

De elektrische voorziening heeft een aansluitwaarde van 3 x 63A en is voorzien van overspanningsbeveiliging. T.b.v. de aansturing beschikt de woning over NIKO Domotica computergestuurde schakelkasten.

Er is een Kone liftinstallatie die alle 3 etages kan bereiken. Verder zijn er installaties t.b.v. beveiliging, luchtbehandeling met topkoeling, separate luchtbehandeling keuken, bliksemafleiding met registratie, kabel-, telefoon- en datavoorzieningen, intercom met toegangscontrole, centraal stofzuigersysteem, zwembadwaterverwarming- en reiniging, binnen- en buitenriolering ( pompputten en persleiding)


Woonoppervlakte: ca. 1356 m2

Gebruiksoppervlakte bijgebouw: ca. 262 m2

Inhoud : ca. 5000 m3


Aanvaarding in overleg

Больше из альбома

Важное примечание

Сведения об объектах, выставленных на этом сайте, основаны на информации, которую Homeadverts считаем надежной, но поскольку она предоставлена третьими лицами нашим агентам (которые, в свою очередь, предоставили ее нам), мы не можем подтвердить ее точность и полноту. Объявления могут содержать ошибки, пропуски, изменения, в том числе и ценовые, или могут быть удалены без уведомления.

Все размеры являются приблизительными и не проверяются продающей стороной, а также не могут быть проверены со стороны Homeadverts Ltd. Для определения точной информации, мы советуем вам нанять профессионала в этом деле (оценщика, архитектора или инженера-строителя).