Apologies, we are scheduled for maintenance.

Vennenweg 9

Тип
Таунхаус
Спальни
9
Ванные
Интерьер
11 937 sq.ft
Экстерьер
425 713 sq.ft
Цена
Цена по запросу
Год
ID объявления
484817
MLS/Ссылка
5888335a19485e15b0b79cdc
Сайт
Visit Page

Сохраните понравившийся вам дом, чтобы сравнить позже

Сохранить в избранное

Адрес

Vennenweg 9, Epe, 8162 NW

Из альбома

Описание

Architecten en ambachtslieden van naam en faam sloegen de handen ineen om dit unieke landhuis te creëren. De regie over de bouw, het interieurdesign en de intensieve afwerking was in handen van Alphons Trossèl.

De interieurarchitect formeerde een team van gepassioneerde vakmensen, die hun ziel en zaligheid legden in het creëren van een elegante familieresidentie in mediterrane stijl. ‘Robuust en verfijnd’, zo laat dit huis zich het beste omschrijven. Robuust, dankzij de landelijke uitstraling en het gebruik van eerlijke, natuurlijke materialen. Verfijnd, door de ambachtelijke afwerking en detaillering, de fraaie wandbetimmeringen en cassetteplafonds, de geraffineerde verwerking van natuursteen, de sierlijke mozaïektableaus en door Rein Tupker gesmede trapleuningen. De gehele aanpak getuigt van gevoel voor esthetische perfectie en een grote materialenkennis. Trossèl was een meester in het creëren van een rijke, maar aardse stijl, waarin hij kostbare en antieke objecten – niet zelden afkomstig uit Franse kastelen of geheel naar wens gemaakt – op geraffineerde wijze combineert met natuurlijke materialen, zoals de mooiste steen- en houtsoorten en bijvoorbeeld de ongepolijste ruwheid van verweerd en vergrijsd Amerikaans Barnwood. Het levert spannende huizen op, die een uiterst warme en aangename leefomgeving bieden. Dit landhuis in Epe noemde Trossèl zijn ‘Magnum Opus’, zijn mooiste werk. Niet verwonderlijk. Op een prachtig in de bossen van Epe gelegen perceel van liefst vier hectaren werd in 2004 begonnen met de bouw van een van de meest exclusieve huizen in de verre omtrek. De realisatie van de rietgedekte villa vergde ruim twee jaar.


Het landhuis strekt zich uit over drie verdiepingen en biedt 1232 m² aan leefruimte, inclusief een souterrain van 293 m². Daar bevindt zich een adembenemend mooi zwembad, compleet met whirlpool, een dompelbad, stoomcabine met sterrenhemel, een tienpersoon sauna, drie toiletten en een stijlvolle bar. Vier stel getoogde, openslaande deuren ontsluiten het verdiept gelegen terras in de beschutting van een uitgegraven geaccidenteerd ‘alpine landschap’.


De leefruimten op de begane grond (386 m²) scharen zich rond de centrale hal. In de rechtervleugel de fraaie living met balkenplafond en een natuurstenen wand met open haard – hier waan je je in een skichalet in de Franse Alpen. Aansluitend de eetkamer en de keuken van Boffi, voorzien van alle denkbare apparatuur van Gaggenau (koken) en Miele (apparaten). Het keukenmeubilair van donker hout met de fraai dooraderde carraramarmeren werkbladen geven het geheel een uiterst luxueus aanzien. Aan de achterzijde van het huis ligt een intieme zitkamer, waar kan worden genoten van een goed glas wijn en het mooie zicht op de tuin. De plafonds worden gedragen door kruislings aangebrachte eikenhouten balken en de wanden zijn door een Belgisch vakman gesponst in mediterrane kleuren, waardoor het verweerde effect van oude kasteelmuren is verkregen.

Links van de hal treft u de huisbioscoop aan, met schuifwanden af te sluiten van de living. Net als in de naastgelegen werkkamer, met open haard, bibliotheek en salon, zijn de wanden prachtig betimmerd en voorzien van sierlijke panelen, antieke Franse ornamenten en kroonlijsten. De op maat gemaakte boekenkasten in de bibliotheek zijn een toonbeeld van puur ambachtelijk vakwerk.


Op de eerste verdieping bevindt zich de riante master suite, met dressing en een stijlvolle, rijk gedecoreerde badkamer, waarin het mooiste natuursteen is verwerkt. De entresol, met gewelfd plafond, biedt toegang tot nog drie zeer ruime slaapkamers en twee mooie badkamers.


De gehele villa is voorzien van geavanceerde domotica.

Rond het huis werd tevens een fraaie park- en bostuin aangelegd. Er ging veel aandacht naar het creëren van een zo harmonieus mogelijke overgang naar de omliggende bossen. Aan de zoom van het gazon, half onder de naaldbomen, is een langgerekt ‘natuurlijk’ ven gecreëerd, dat lijkt te worden gevoed door een imaginair beekje dat ergens, diep in de bossen ontspringt. Het buitenzwembad, met natuurstenen terras, wordt geflankeerd door een stoer, rietgedekt bijgebouw met gepotdekselde houten wanden. Het is maar liefst 160 m² groot en biedt onderdak aan de zwembadinstallatie, een bergruimte en een uiterst royaal atelier, dat ook een fantastisch guesthouse zou zijn of een onderkomen voor het kindermeisje.


Op het uitgestrekte terrein is uit het zicht een grote kapschuur met natuurstenen vloer gebouwd voor opslag en tuinapparatuur. Het perceel wordt afgesloten door een automatische smeedijzeren toegangspoort met camerabewaking. Dit beeldschone landgoed wordt omgeven door bossen en natuur zover het oog reikt en nog veel verder. In de directe omgeving liggen sfeervolle dorpen als Epe, Nunspeet en Heerde. U woont hier sprookjesachtig mooi en centraal in Nederland. Een plek waar u ultieme rust ervaart en de luxe van echte stilte.

Больше из альбома

Важное примечание

Сведения об объектах, выставленных на этом сайте, основаны на информации, которую Homeadverts считаем надежной, но поскольку она предоставлена третьими лицами нашим агентам (которые, в свою очередь, предоставили ее нам), мы не можем подтвердить ее точность и полноту. Объявления могут содержать ошибки, пропуски, изменения, в том числе и ценовые, или могут быть удалены без уведомления.

Все размеры являются приблизительными и не проверяются продающей стороной, а также не могут быть проверены со стороны Homeadverts Ltd. Для определения точной информации, мы советуем вам нанять профессионала в этом деле (оценщика, архитектора или инженера-строителя).