Apologies, we are scheduled for maintenance.

Snippendaalseweg 1 en 3

Тип
Таунхаус
Спальни
15
Ванные
Интерьер
4 715 sq.ft
Экстерьер
800 620 sq.ft
Цена
USD 4 157 883
Год
ID объявления
557064
MLS/Ссылка
597ab9510a274b3d0fc2112a
Сайт
Visit Page

Сохраните понравившийся вам дом, чтобы сравнить позже

Сохранить в избранное

Адрес

Snippendaalseweg 1 en 3, Rheden, 6991 JK

Из альбома

Описание

Landgoed Snippendael, Snippendaalseweg 1 en 3, Rheden


Herten, reeën, vossen en dassen zijn vaste gasten in de tuin van deze twee rietgedekte villa’s. Rust, ruimte, privacy en veel natuur zijn de kernwaarden van dit landgoed.


Landgoed Snippendael ligt aan de voet van de Posbank op ca 7,5 hectare sterk geaccidenteerd eigen terrein, op de grens van het IJsseldal en de Veluwezoom en op slechts 5 minuten van de A12 en 12 minuten van het centrum van Arnhem.


Het bouwkundige deel bestaat uit twee villa’s (hoofdhuis en verbouwd voormalig koetshuis) met twee zeer ruime garages ( voor totaal 7 auto's en bergruimte) royaal zwembad met poolhouse, tennisbaan, follie met fantastisch uitzicht, twee grote tuinschuren (incl. twee paardenboxen) en diverse houtopslagplaatsen. Het geheel ligt in een parkachtige tuin, omsloten door gemengd bos met een wildweide, onzichtbaar vanaf de alleen voor bestemmingsverkeer toegankelijke weg en direct in een van de meest fraaie natuurgebieden van Nederland.


Snippendael valt onder de Natuurschoonwet, wat diverse fiscale voordelen oplevert. De statige villa en het gemoedelijker voormalige koetshuis hebben ieder een eigen uitweg en het leent zich dan ook bij uitstekend voor gedeelde bewoning. Sinds 1970 wonen de huidige eigenaren hier en nu is voor hen het moment gekomen om “de sleutel” over te dragen aan een nieuwe eigenaar.


De villa’s

Villa en voormalig koetshuis zijn in 1916 gebouwd als zomerhuis naar een ontwerp van de Arnhemse architect W.A. van der Veen. De rietenkappen, gemetselde detailleringen, gevelkolommen, luiken en goothoogten duiden op stijlinvloeden van het traditionalisme en de Amsterdamse school. Ook de later bijgebouwde zeer ruime garage (4 auto's) met verdieping is volledig in dezelfde stijl opgetrokken. Dit alles maakt dat de twee villa’s volledig op elkaar zijn ingespeeld en harmoniëren met de fantastische omgeving.


Tuin en landschap

De tuin is imposant. Kenmerkend zijn de royale grasvlakten met heesters, boomgroepen en monumentale eiken en beuken, gebogen paden en oprijlaan. De doorzichten vanuit de follie op een 50 meter hoge heuvel met bewoonde dassenburchten, waar ook vossen verblijven, geven een fantastisch zicht over het rivierlandschap tot aan het torentje van Hoog Elten in Duitsland. Een oude beukenlaan en wildwal vormen landschappelijke relicten uit begin 19e eeuw. In het noordwesten gaat de parkachtige tuin over in een natuurlijk bos met eiken en beuken. Toen de bewoners laatst voor open monumentendag de tuin eenmalig hebben opengesteld waren de bezoekers enorm getroffen door de indrukwekkende natuur en de wijze waarop natuur, park en tuin in elkaar overgaan.


Indeling villa (1)

Begane grond: hal met marmeren vloer, toilet, garderobekast en toegang naar kelder met hobbykelder, wijnkelder en cv-ruimte; werkkamer met balkenplafond; L-vormige woonkamer met open haard, openslaande deuren naar terras (zuidwest) en twee grote ramen met uitzicht op de bosrand; eetkamer en suite met balkenplafond en openhaard; serre (zuid) met uitzicht op tuin met oprijlaan; eetkeuken met apparatuur, voorportaal en toegang tot terras; wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droger;

Verdieping: overloop met bergruimte en vijf slaapkamers (voorheen vier), waarvan één met kastengedeelte, één met vaste wastafel en één met eigen badkamer; aparte badkamer met dubbele wastafel, bad, douche en toilet; zolder over het hele huis.


Indeling voormalig koetshuis (3)

Begane grond: hal met ruime garderoberuimte, toilet en toegang naar royale kelder; woonkeuken met voorportaal en openslaande deuren naar het terras (zuid); werkkamer; bergruimte met aansluitingen voor douche en wc; woonkamer met vloerdelen, openhaard en openslaande deuren naar het terras (zuidwest);

Verdieping: overloop met niveauverschil; vier slaapkamers (voorheen vijf), waarvan één met badkamer en suite en openslaande balkondeuren (zuidwest); tweede badkamer met douche; apart toilet; zolder over het hele huis.


Natuurschoonwet

Naast de ca. 7,5 Ha eigen grond waarmee het landgoed een NSW rangschikking kan krijgen zijn momenteel de twee woningen apart NSW gerangschikt.

Больше из альбома

Важное примечание

Сведения об объектах, выставленных на этом сайте, основаны на информации, которую Homeadverts считаем надежной, но поскольку она предоставлена третьими лицами нашим агентам (которые, в свою очередь, предоставили ее нам), мы не можем подтвердить ее точность и полноту. Объявления могут содержать ошибки, пропуски, изменения, в том числе и ценовые, или могут быть удалены без уведомления.

Все размеры являются приблизительными и не проверяются продающей стороной, а также не могут быть проверены со стороны Homeadverts Ltd. Для определения точной информации, мы советуем вам нанять профессионала в этом деле (оценщика, архитектора или инженера-строителя).