Apologies, we are scheduled for maintenance.

Zwiepseweg 21

Тип
Таунхаус
Спальни
7
Ванные
Интерьер
5 231 sq.ft
Экстерьер
357 739 sq.ft
Цена
USD 3 652 194
Год
ID объявления
561599
MLS/Ссылка
59605b4f35e93d3c99b67e71
Сайт
Visit Page

Сохраните понравившийся вам дом, чтобы сравнить позже

Сохранить в избранное

Адрес

Zwiepseweg 21, Barchem, 7244 NA

Из альбома

Описание

Licht, ruimte, luxe en heel veel privacy zijn de kernwoorden bij dit huis. Moderne architectuur en comfort in optima forma.


Tussen Lochem en Barchem ligt een oude stuwwal met als hoogste punten de Lochemse en de Kale berg. Bereikbaar via een lange oprijlaan, ligt tegen de Lochemse berg deze moderne villa te midden van 3,3 hectare eigen weiland en bos op een unieke verheven locatie.


Moderne historie

De villa, bestaande uit een woonhuis en paardenstal/garage, is in 2013 gebouwd naar een ontwerp van MAAS architecten. Op het perceel stond voorheen de ‘Pondok’, het huis van een familie die in de 19e eeuw in Nederlands-Indië fortuin maakte. Bij de nieuwbouw zijn alle oorspronkelijke bomen behouden. Ook de monumentale beuk, waaromheen de villa is gesitueerd. Het lage, half in de berg verzonken ontwerp kenmerkt zich door horizontale lijnen van wit stucwerk (dakrand en vloer), daartussen wanden van donker metselwerk, kleuraccenten (rode voordeur en zwarte kozijnen) en glas op de mooiste uitzichtpunten. Het platte dak is bedekt met sedum, dat ’s zomers en ’s winters isoleert. Samen met de verticale bomen vormt het ontwerp een harmonieuze compositie. Het ontwerp werd genomineerd voor de Architectuur Prijs Achterhoek 2015: mooiste woonhuis, met de inpassing van het ontwerp in de heuvelachtige omgeving als uniek pluspunt.


Luxe en privacy

De achterzijde van het huis ligt iets hoger tegen de berg, grenzend aan het bos. Binnen is het hoogteverschil overbrugd met een luie trap. Boven bevinden zich twee slaapkamers, een gedeelde en-suite badkamer met inloopdouche en toilet, een was- en droogruimte plus een riante werkkamer over de volle breedte van het huis. De gelijkvloerse voorzijde kijkt uit op de paardenstal, het gazon met fruitbomen en de weilanden met paardenbak. In dit deel is de entreehal met garderobekast en gastentoilet; een masterbedroom met inloopkast en en-suite badkamer met dubbele wastafel, vrijstaand bad, dubbele inloopdouche en bidettoilet. Een rode, open kast markeert de ruimte tussen hal en woonkamer, een plek om ongestoord een boek te lezen of tv te kijken. De open keuken met kookeiland en ruimtelijke living met panoramaraam en designgashaard nodigen uit tot genieten in gezelschap. Alle vertrekken hebben een glazen schuif-/kieppui naar het doorlopende terras onder de dakoverstek met op het noordoosten een zonnige ontbijthoek en aan de zuidkant een loungeterras met buitenhaard. In de kelder is een gekoelde fitnessruimte en aparte wellnessruimte. Met een zwembad, jacuzzi, Finse sauna met infrarood en kleurentherapie plus regendouche en apart toilet, staat uw privéspa dagelijks ter beschikking. Naast het zwembad is een technische ruimte met zwembadapparatuur en installaties voor waterontharding, ontluchting en een warmteterugwinning. Aan de westkant van het zwembad geeft een glazen schuif-/kieppui bovendien toegang tot een zonneterras onder het talud, waar volledige privacy is gegarandeerd.


Paard en auto

Haaks op het woonhuis, met de rug tegen de berg staat de paardenstal met drie boxen, een merrie-veulenbox, wasplaats en verwarmde zadelkamer. Stal en woonhuis zijn via het doorlopende dak en terras met elkaar verbonden. Behalve geïsoleerd en geventileerd, is de stal voorzien van een vloeistofdichte vloer, branddetectie en een Röwen & Rüb-stalinrichting, het summum onder de paardenstallen. De stal heeft aan de voorzijde openslaande ramen, zodat ook de paarden van het magnifieke uitzicht kunnen genieten. Onder de stal is een garage voor vijf auto’s en bergruimte voor tuinapparatuur.


Het geheel is aan de voorzijde begrensd door de eigen omheinde weilanden (ca 2,0 hectare) en aan de achterzijde door een oud gemengd bos. De omgeving nodigt uit tot wandelen, paardrijden, fietsen en andere vormen van buitensport.


Inhoud woning: 1887 m3

Inhoud bijgebouw: 716 m3

Больше из альбома

Важное примечание

Сведения об объектах, выставленных на этом сайте, основаны на информации, которую Homeadverts считаем надежной, но поскольку она предоставлена третьими лицами нашим агентам (которые, в свою очередь, предоставили ее нам), мы не можем подтвердить ее точность и полноту. Объявления могут содержать ошибки, пропуски, изменения, в том числе и ценовые, или могут быть удалены без уведомления.

Все размеры являются приблизительными и не проверяются продающей стороной, а также не могут быть проверены со стороны Homeadverts Ltd. Для определения точной информации, мы советуем вам нанять профессионала в этом деле (оценщика, архитектора или инженера-строителя).