Apologies, we are scheduled for maintenance.

Enschedesestraat 382

Тип
Таунхаус
Спальни
11
Ванные
Интерьер
5 791 sq.ft
Экстерьер
325 501 sq.ft
Цена
USD 4 157 883
Год
ID объявления
608629
MLS/Ссылка
5a277bd5aad2c91476d45c35
Сайт
Visit Page

Сохраните понравившийся вам дом, чтобы сравнить позже

Сохранить в избранное

Адрес

Enschedesestraat 382, Hengelo, 7552 CP

Из альбома

Описание

Na aanmelding, via de elektronische hoofdpoort, de ruime oprijlaan op en dan de indrukwekkende impressie van het Engelse landschapspark en de hiermee in evenwicht zijnde uitstraling van de karaktervolle villa. De eerste typering van het NSW-landgoed ‘de Belder’ met een oppervlak van 3,3 hectare. In het verleden nog veel groter maar doordat de eerste eigenaar een groot golfliefhebber was, is een groot deel van het grondgebied al in 1928 overgegaan in de naastgelegen Golfclub Driene.


Vanuit de bijzonder sfeervolle villa, gebouwd in de jaren 20 van de vorige eeuw door de Twentse machinefabrikant Dikkers, is er zicht op het immense gazon met in het midden een meer dan 100 jarige treurbeuk die de rust van het landgoed symboliseert. Deze stilte is uniek te noemen en door de centrale ligging tussen Enschede en Hengelo op nog geen twee kilometer afstand, zijn alle voorzieningen binnen handbereik. De markante uitstraling en de rust van het landgoed wordt nog eens versterkt door een grote vijverpartij. Het landschap wordt afgewisseld met parkbos en paden die leiden naar onder andere: de riante villa, een goed onderhouden tennisbaan, een zeer riant guest-house, paardenstallen, paddocks en een rijplaats. En dit alles, ligt slechts op enkele loopminuten van elkaar. Het belangrijkste van ‘de Belder’ is natuurlijk de statige Engelse villa. Ontworpen door de architect Karel Muller die in zijn tijd meer opdrachten kreeg van bekende Twentse fabrikanten-families. Zo is bijvoorbeeld het ‘Rijksmuseum Twenthe’ van zijn hand.


De villa laat de grootsheid van het verleden zien met de uitstraling en het comfort van deze tijd. Enkele jaren geleden heeft de inrichting van het huis een volledige re-styling ondergaan. Met zorg en liefde is gekozen voor sfeervolle en hoogwaardige materialen. De grootse hal en (leef)keuken (met moderne apparatuur) hebben een warme uitstraling. Het intieme karakter kenmerkt ook de twee zitkamers waarbij dit bij de ene heel tastbaar wordt door de fraai, uitzicht biedende, ronde erker en de serre. De andere woonkamer sluit in openheid aan op het eetgedeelte en op de sfeervolle bibliotheek (totaaloppervlak van ca. 225 m²). Aan de buitenzijde ligt, parallel èn op het zonnige zuiden, het groot bordes waarvan onderdeel uitmaken: een ruim terras, de veranda en een luxe whirlpool. Landgoed ‘de Belder’ biedt veel vrijheid en gepaste privacy. Een heerlijk onderdeel van deze villa is verder de uitgebreide wellness-ruimte in de ondergrondse verdieping. Zo is er een sauna, stoomcabine, zonnebank en inloopdouche. Daarnaast heeft de kelder een klimaat gestuurde wijnopslag, veel berging en een grote wasruimte. Een ander deel (72 m²) bestaat uit een fraaie kantoorruimte met openslaande (glas)deuren. Op de 1e en 2e verdieping zijn de riante slaapkamers, ingericht met veel oog voor detail en afgestemd op gewenste luxe en comfort. Een goed voorbeeld is op de 1e etage de master suite met stijlvolle badkamer en een afzonderlijke dressingroom. Deze veelheid is overal terug te vinden. Zelfs het guest-house is meer dan compleet. Van zitkamer met openhaard tot een leefkeuken met alle gewenste apparatuur, twee slaapkamers en een badkamer. Landgoed ‘de Belder’ biedt alles voor aangenaam en buitengewoon wonen.


Woonoppervlakte villa: 538 m²

Inhoud villa: 2.018 m³


Woonoppervlakte gastenvervlijf: 109 m²

Inhoud gastenverblijf: 555 m³

Больше из альбома

Важное примечание

Сведения об объектах, выставленных на этом сайте, основаны на информации, которую Homeadverts считаем надежной, но поскольку она предоставлена третьими лицами нашим агентам (которые, в свою очередь, предоставили ее нам), мы не можем подтвердить ее точность и полноту. Объявления могут содержать ошибки, пропуски, изменения, в том числе и ценовые, или могут быть удалены без уведомления.

Все размеры являются приблизительными и не проверяются продающей стороной, а также не могут быть проверены со стороны Homeadverts Ltd. Для определения точной информации, мы советуем вам нанять профессионала в этом деле (оценщика, архитектора или инженера-строителя).